Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen van (oriënterende) ouders!

Wanneer kan ik mijn kind aanmelden bij Prinsenhof?

Als uw kind vanuit de eigen school het samenwerkingsverband PPO Delflanden een advies SBO heeft gekregen, dan maken we graag kennis met u. Zo krijgt u alvast een eerste indruk van de school en het speciaal basisonderwijs. Als u enthousiast bent over onze school en u heeft een toelaatbaarheidsverklaring van het samenwerkingsverband ontvangen, dan kunt u uw kind aanmelden bij Prinsenhof.

Wanneer kan ik mijn kind aanmelden bij Prinsenhof?

Hoe meld ik mijn kind ziek?

Wij horen graag vóór 8:30 uur van u wanneer uw kind ziek thuis blijft. Dit kunt u doorgeven via Parro of door ons even te bellen op 015-3610005. Van harte beterschap alvast!

Hoe meld ik mijn kind ziek?

Hoe kan ik iets doorgeven aan de leerkracht van mijn kind?

Wanneer u een korte boodschap heeft, kunt u een bericht plaatsen in Parro. U kunt ook even langslopen bij de leerkracht van uw kind tussen 14.00 uur – 14.30 uur. Wanneer u graag wat langer met de leerkracht wilt praten is het verstandig om van tevoren een afspraak te maken. Deze afspraak kunt u via de mail of telefonisch met de leerkracht maken. We hebben dan in het gesprek ook echt even de tijd voor u.

Hoe kan ik iets doorgeven aan de leerkracht van mijn kind?

Hoe vraag ik extra verlof aan?

Extra verlof vraagt u schriftelijk aan. U moet hiervoor een formulier invullen. Het formulier is af te halen bij de directie van school. Meer informatie over de regels voor het aanvragen van extra verlof vindt u hier op de website van gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Hoe vraag ik extra verlof aan?