Speciaal basis onderwijs

Op zoek naar een basisschool met speciaal onderwijs?

Prinsenhof is een christelijke school voor speciaal basisonderwijs in Pijnacker. Op onze school is er veel aandacht en zorg voor elk kind. We hechten veel waarde aan sociale normen en waarden, elkaar respecteren en leren samenwerken. We werken ontwikkelingsgericht, waarbij zowel de leerlingen als de leerkrachten hun inbreng hebben. Zo creëren we een school waar we ons allemaal fijn voelen én gezamenlijk veel leren!

Prinsenhof in één oogopslag

Prinsenhof ondersteunt en motiveert kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Door praktisch en actief onderwijs aan te bieden doen de kinderen succes ervaringen op en leren zij hun eigen talententen kennen. Dat doen we door invulling te geven aan de gezamenlijke kernwaarden van Octant: zelfbewustzijn, ontdekkend leren en duurzaam samen. Daarnaast hebben wij drie kernwaarden vastgesteld voor Prinsenhof, die schoolbreed worden gedragen. Dit zijn veiligheid, groei en plezier.

Waarom kiezen voor Prinsenhof?

Een school voor speciaal basisonderwijs kiest u niet zomaar. Binnen de huidige onderwijssetting lukt het onvoldoende om toe te komen aan de onderwijsbehoeften van uw kind. Op advies van de huidige school en/of het samenwerkingsverband bent u zich aan het oriënteren op een school voor speciaal basisonderwijs. In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat Octantschool Prinsenhof te bieden heeft en verkennen wij met u of er mogelijkheden zijn om tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften van uw kind.