Sbo Prinsenhof voor extra ondersteuning

Sbo Prinsenhof voor extra ondersteuning

Prinsenhof is een christelijke school voor speciaal basisonderwijs. Wij hebben als doel een fijne en vertrouwde plek te zijn voor al onze leerlingen waar zij onder andere sociale vaardigheden leren, elkaar respecteren en samenwerken. Ons onderwijs speelt in op de onderwijsbehoeften van kinderen die extra aandacht nodig hebben. Wij bieden zowel in- als externe ondersteuning op onze school met verschillende experts die specialist zijn in verschillende vakgebieden.

Sociale vaardigheden

Omdat onze leerlingen het uitgangspunt zijn van ons onderwijs, vinden we het belangrijk om ieder kind de ruimte te geven om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Wij weten als geen ander dat ieder kind anders is, waardoor wij voor elk kind persoonlijke begeleiding kunnen bieden dankzij onze specialisten. We kijken steeds opnieuw hoe we uw kind op de beste manier kunnen ondersteunen, zodat zij het beste uit zichzelf halen. Op onze school leren zij sociale vaardigheden, waarbij kinderen elkaar respecteren en leren samenwerken met elkaar door onze ontwikkelingsgerichte manier van onderwijs. We hechten veel waarde aan sociale normen en waarden, waarmee we een school creëren waar we ons allemaal fijn voelen en gezamenlijk veel leren.

Alle specialisten onder 1 dak

We werken met specialisten die expert zijn in verschillende vakgebieden. Zo hebben wij een rekenspecialist, een fysiotherapeut een logopedist, kwaliteitsondersteuners en gedragsspecialisten, allemaal onder één dak. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor individuele begeleiding, zodat we op Prinsenhof onderwijs op maat kunnen bieden aan ieder kind met de juiste ondersteuning.